"Jeg hjelper deg å aktivisere dine ressurser!" 

Elsebeth Wedervang Powers

Jeg arbeider aktivt for å hjelpe mennesker til å aktivisere sitt indre potensiale. Jeg ønsker at folk skal oppleve mer glede og overskudd i livet. I mitt arbeid legger jeg stor vekt på Transcendental Meditasjon som et utrolig kraftfullt og effektivt  virkemiddel til et bedre liv. Jeg liker å begynne med å lære folk denne metoden fordi den er så utrolig effektiv for å løse problemer som vanlige mennesker strever med. Men jeg ser også kunnskap og innsikt som vesentlig ingredienser for å hjelpe folk framover. Derfor er både coaching, terapeutiske samtaler og naturlige helseråd vesentlige ingredienser i mitt arbeid for å hjelpe folk til den utviklingen de innerst inne lengter etter. 

Utdannelse og yrkesmessig bakgrunn  

Psykologi

 • Elsebeth Wedervang Powers, M.A.in SCI, har drevet som selvstendig innen undervisning, coaching, meditasjon, yoga, naturlig helse og personlig utvikling siden midten av 70-tallet.
 • Hennes akademiske bakgrunn er fra Universitetet i Bergen hvor hun tok en Cand. Mag i samfunnsfag i 1978 med blant annet fagene psykologi og sosialantropologi.
photo-1528382324962-85858f70f39b
Dame som mediterer

Transcendental Meditasjon 

 • Etter to års trening og utdannelse innen Transcendental Meditasjon, ble hun i 1980 ferdig utdannet som lærer i teknikken av Maharishi Mahesh Yogi ved MERU — Maharishi European Research University i Sveits. 
 • Hun har siden da arbeidet full tid med å hjelpe folk til personlig utvikling.
 • Hun har to lange studieperioder i USA hvor hun tok en Master i The Science of Creative Intelligence, og en i Professional Writing.

Coaching 

 • Allerede i 1999 tok hun kurs i USA i Co-Active Coaching og var tidlig ute som coach i Norge. Siden dette har hun studert flere metoder som hun bruker for å hjelpe folk til personlig utvikling og større glede i livet. 
 • Hun har gått dypt inn i Byron Katie´s "The Work" og "The Lefkoe Method".
 • Hun har studert Shadow Work med Cliff Barry i Estes Park, Colorado.
 • Hun har arbeidet utstrakt med Marshall B. Rosenberg´s Nonviolent Communication.
 • Hun har studert Richard C. Schwartz, Jay Earlay og Derec Scotts Internal Family Systems Therapy
 • Hun har studert Hal and Sidra Stones Voice Dialogue.
 • Hun har gått dypt inn i Eugene T. Gendlin´s Focusing med Anne Weiser Cornell som lærer. 
 • Hun sitter inne med omfattende kunnskap om naturlige helsetilnærminger med spesiell vekt på ayurvedisk helse
photo-1524758870432-af57e54afa26

Noen erfaringer …

Absolute Powers

“Transcendental Meditasjon har hjulpet meg på så mange måter. Jeg har fått mye mer energi i hverdagen, og jeg føler meg klarere og mer opplagt! ”

Lyttelos, Pianist Førsteamanuensis Griegakademiet i Bergen

Absolute Powers

“For meg som gründer og bedriftsleder har Transcendental Meditasjon vært viktig for å kunne mestre stort arbeidspress over lang tid. Det skaper balanse i sinn og kropp og gir økt energi og kreativitet. Jeg anbefaler teknikken til alle! ”

Bedriftsleder

Absolute Powers

“Jeg lærte meditasjon hos Elsebeth i overgangen fra min karriere som danser i Carte Blanche til et nytt liv som yogalærer. Det gav meg mot og energi til å takle den store overgangen den gangen, og gir meg stor glede i hverdagen! ”

Balettdanser/Yogalærer